Transport gratuit la comenzi peste 149 RON plătite cu cardul!

Într-o stare de „mai bine”

Într-o stare de „mai bine”
Sincreto a început cu un igienizant.

De ziua mea, era stare de urgență și pe stradă nu circula aproape nimic. Când măștile ieftine costau 15 lei și sticlele de apă de la supermarket se dezinfectau cu spirt, am primit un cadou.

Pachetul de cosmetice conținea și un dezinfectant pentru mâini care nu mirosea oribil, ci fantastic, nu lăsa mâinile încărcate și nu cauza crăpături ale pielii mâinilor. Undeva, cineva, găsise soluția la o problemă pe care atunci o aveam toți - ne era urât de atât săpun, atât spirt. Problema o vom mai avea. Și poate că obiceiul de a fi cu mâinile curate nici nu ar trebui abandonat. Bun: toată lumea trebuie să încerce asta!

Ne-am pus, încântați, pe treabă. Am găsit nu doar unul, ci mai mulți producători. Sunt în multe feluri diferiți, dar au aceeași preocupare pentru calitate ca și noi. Am comandat o mulțime de produse, am citit fișe, am testat. Am vrut să fim repede gata, ca să aibă toată lumea dezinfectante faine. Și apoi, să vrea creme. Sau săpunuri!

Am reușit, dar nu repede.
E iunie 2021 și lansăm Sincreto ca să vedem mai multă bucurie la oamenii care au grijă de ei și de ceilalți.

Iar pe măsură ce descoperim arome noi, o să le aducem aici, ca să le poată cumpăra toată lumea!


SINCRETÍSM, sincretisme, s. n. [...] (Fil.) Reunire a unor elemente eterogene aparținând unor doctrine filosofice diferite sau unor religii diferite – Din fr. syncrétisme. (DEX 2009)

Suport clienti Luni - Vineri, 9-18

0771441282 dan@sincreto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!