Transport gratuit la comenzi peste 149 RON plătite cu cardul!

Purophi - doar ce îți face bine

Purophi - doar ce îți face bine
Compania italiană Purophi e visul unei mici echipe de cercetători din Parma, Italia. Dorința lor este să folosească cele mai noi descoperiri științifice în produse care respectă principii ca sustenabilitatea, grija față de mediu și față de om.

Dacă ești vegan, te vei bucura să afli că tot ceea ce compune un produs Purophi este extras din plante.

Dacă te preocupă sustenabilitatea și viitorul planetei, această gamă de cosmetice ți se potrivește, pentru că folosește extracte din plante care în multe alte industrii sunt aruncate sau distruse, iar majoritatea ingredientelor provine din agricultura ecologică italiană.

Dacă mai știi și chimie organică, atunci înțelegi de ce substanțele bazate pe biolichefiați din pielița sau cojile legumelor, cu masă moleculară mai mică și mai biodisponibile, sunt mai eficiente decât majoritatea „extractelor din plante”.

Purophi nu utilizează niciun ingredient de origine animală, iar problema testării pe animale nici nu se pune.

Mirosurile acestora au fost dezvoltate de parfumieri italieni care au ales elemente care senzoriale și funcționale. Adică și miros bine, și fac bine. De exemplu, pulpa de ghimbir bio, care miroase exotic, dar e și un antioxidant.

Eu le apreciez foarte mult ambalajul minimalist și pur funcțional. Gelul lor de duș nu lipsește de un an de zile de din baie. Iar igienizantul de mâini îl port mereu în geantă.

Suport clienti Luni - Vineri, 9-18

0771441282 dan@sincreto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!