Transport gratuit la comenzi peste 149 RON plătite cu cardul!

Ce am învățat de la hoții de săpun

Ce am învățat de la hoții de săpun
În clădirea de birouri unde avem sediul se fura săpunul din baie. Nu știm cine era, pentru că toți arătăm ca oameni care își permit să îl cumpere. Fiindcă toaleta este comună, iar accesul în clădire e nerestricționat, am montat încuietoare. Sigur era cineva din afară, nu? Așa că mergem la baie, fiecare cu cheița ei. 

Înainte de asta, cumpăram din banii noștri săpun, care nu mai era acolo după 2-3 zile. Administrația clădirii nu ținea ritmul înlocuirilor cu hoții de săpun și hârtie igienică (da, și asta). Din furt în furt, ajunseserăm să cumpărăm săpun tot mai des și, firește, tot mai ieftin. Ultima oară am cumpărat săpun lichid cu 6 lei. Arăta mov și mirosea a ceva. Dar făcea spumă. S-a furat. Cine fură săpun de 6 lei? De ce?

Dar acum nu se mai fură. Încuietoarea a funcționat, știm că hoții nu sunt dintre noi. Doar că săpunul s-a terminat și nu se înlocuiește. Sunt șase birouri pe etaj. Pe când se fura, aduceam cu toții, pe rând câte un flacon. Acum nu mai aduce nimeni. Am diluat ultimele picături cu apă și am mai tras de ele câteva zile. Azi, flaconul era iar gol. Mi se pare că eram mai generoși și mai interesați când eram furați. În vreme de „pace”, trebuie să ne rezolve altcineva problemele. Inclusiv pe cea a spălatului meu pe mâini. Nu faceți ca noi. 

Sigur că nu toate săpunurile sunt la fel. Sunt convinsă că sunt mari diferențe între cel de 6 lei și cel de 28 de lei, pe care sunt înșiruite toate microorganismele pe care le omoară: virusuri, bacterii, ciuperci... Și știu că săpunul de 125 de lei pe care îl vindem noi are calități pe care nu le au altele. Dar nu despre asta e vorba. 

Pentru hoții noștri, spălatul e mai important decât obiectul sau cum ajungeau la el. Spală-te cu orice fel de săpun: lichid, solid, transparent, albastru, cumpărat, furat, primit cadou. Iar dacă nu poți să pleci mereu de la birou, dacă ești mereu în mașină, dacă ți-e mai ușor, ține la tine un igienizant mic. Cu cât sunt mai bune, cu atât o să le ții minte mai ușor și o să cauți să le folosești mai des.

PS: Am fost adineaori la toaletă. Cineva a cumpărat un flacon nou de săpun. Dar a dispărut hârtia igienică.

Suport clienti Luni - Vineri, 9-18

0771441282 dan@sincreto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!