Transport gratuit la comenzi peste 149 RON plătite cu cardul!

Se caută cadouri pentru șefa. Ea caută ceva?

Se caută cadouri pentru șefa. Ea caută ceva?
Interesul a apărut prin octombrie și de atunci tot crește. Știm asta pentru că vedem ce caută pe google oamenii care ne vizitează.

„Cadouri pentru șefa” și „cadouri crăciun femei” sunt în topul căutărilor. Se întâmplă în fiecare an, cam pe la mijlocul toamnei. Ca să fim liniștiți, ne-am uitat prin inventar și avem cadouri și pentru șefa, și pentru doamne. De fapt, chiar și pentru domni, dar probabil că nu la fel de evidente, pentru că nu sunt șurubelnițe.

Seturile Ortigia Sicilia au fost gândite ca să fie oferite. Arată extraordinar, produsele sunt de o calitate impecabilă și se potrivesc oricui. Chiar și bărbaților. Să nu le subestimăm interesul pentru săpun și gel de duș. Un domn și-a pus în sufragerie, pe raft, cutia de la Zagara. Îl înțeleg.

Nu o să greșești dacă oferi un produs de care avem cu toții nevoie, dus la nivelul unui obiect de colecție. Sunt patru arome pentru seturile-cadou și cinci esențe pentru kiturile de călătorii, prețioase și memorabile.

O să fie plăcut să știi că ai rezolvat cadourile înainte să înceapă să se audă colinde la Kaufland.

Adina

PS: A treia cea mai populară căutare google care duce către noi este „cadouri pentru angajați”. Și șefa se gândește la tine. Altfel, ar fi căutat „cadouri de la angajați” :-)

Suport clienti Luni - Vineri, 9-18

0771441282 dan@sincreto.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!